Historisk set blev mange fyrretræsmøbler fremstillet med det formål, at de skulle males. Derfor vil du kunne opleve, hvis du vælger at fjerne malingen, at møblet ikke fremstår så smukt, som du havde forestillet dig. Alligevel har afsyrede fyrretræsmøbler igennem mange år været populære. Ikke mindst på grund af den meget brugervenlige overflade møblet opnår, når det bliver behandlet med f.eks sæbe, bivoks, linolie eller lak.

I dag vælger de fleste af vore kunder en sæbebehandling, så møblet kommer til at fremstå lyst og venligt. De øvrige overfladebehandlinger bliver dog også brugt på vort værksted. Hvis du vælger en bivoks-behandling, skal du være opmærksom på, at det efterfølgende vil være uhyre vanskeligt at male møblet, hvis du skulle få lyst til det.

Vi giver et tilbud på afsyring, reparation og overfladebehandling i et, og tilbyder også at gennemgå låse for fejl og defekter, samt påsætte beslag som passer i stilen til det enkelte møbel.

Kig forbi værkstedet, og tag dit møbel med, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud. Vi kan også anbefale dig at gå op opdagelse på vores store lager af u-restaurerede møbler. Vi vil vove den påstand, at du finder “noget du ikke kan undvære”…